Mushtishti ka nxjerr shumë emra të njohur, këngëtare të talentuara, që i kanë dhënë mjaft skenës sonë muzikore.

Shkurtja e Shyhretja, Remzia, Motrat Mustafa, e të tjera këngëtare, i kanë dhënë Mushtishtit epitetin “vendi i bilbilave”.

Dihet që megjithatë, bilbilat janë përçarë, nuk janë si më parë, të bashkuara e mike të mira. Muajt e fundit janë përfshirë në konflikt Motrat Mustafa dhe Shyhrete Behluli për shkak të temës së këngës për nënën, shkruan “Kosovarja”.

Ndërkohë, Shkurta vazhdon ta ketë mirë me motrat Mustafa, e Sahides i thotë se është si qershi.

MUND TË JU PËLQEJNË