Siç e dijmë të gjithë, jemi në muajin më të shenjtë të Ramazanit dhe çdo i dyti mysliman është duke agjëruar.

Në këtë rend hyjnë edhe shumë fytyra publike, që me vite të tëra duken të jenë besnik ndaj këtij muaji, shkruan Kosovarja.

Edhe këngëtarja e mirënjohur Shkurte Fejza, na bëri të kuptojmë që edhe përkundër angazhimeve që ka nuk heq dorë asesi nga agjërimi.

Kjo u kuptua pikërisht në natën e sotme, kur ndau disa momente të iftarit me të bijat në njërin nga restorantet e kryeqytetit.

Kjo është Shkurta pra, jo vetëm këngëtare e zonja, e mirëfilltë dhe e popullarizuar, por edhe një besimtare mjaft e denjë dhe e devotshme. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË