Një grua është bërë lajm i ditës në Britaninë e madhe nga gazeta the Sun për shkak të mënyrës së saj shumë origjinale për të dalë nga parkimi me automjetin e saj.

Para se të largohej, ajo ka humbur kontrollin e makinës duke marrë gjithçka para. Pronareve te makinave te shkaterruara nuk ju mbeti gje tjeter pervec se te lajmeronin policine dhe te merrnin sendet personale nga mjetet.

Video te incidenteve te ndryshme neper bote te shofereve.

 

MUND TË JU PËLQEJNË