Deri në 1.3 miliardë njerëz në botë janë të prekur nga tensioni i lartë i gjakut.

Sipas Health Line, disa hulumtime tregojnë që kaliumi zbret tensionin e lartë.

Shpargët janë nga ato perime që përmbajnë kalium në vete, kushtu nëse filloni t’i konsumoni më shumë do të keni përfitime të mëdha shëndetësore.

Nga kjo ju do të menaxhoni tensionin e lartë të gjakut dhe nuk do të keni rrezik që të prekeni nga sëmundjet e zemrës.

MUND TË JU PËLQEJNË