Shpëtim Desku i cili dikur u bë i njohur me rolin e “Molerit” tani është ndër moderatorët më të suksesshëm.

Atë shumë shpesh e kemi parë duke u paraqitur me njërën nga thëniet“ Sa më shumë po rri me njerëz aq më shumë po i dua kafshët”.

Kjo është edhe njëra ndër arsyet se përse ai përmendet aq shumë, pasi kur vjen me diçka vështirë se harrohet dhe anashkalohet.

Gjithmonë është interesuar thënia e lartëpërmendur se përse ti ketë bërë përshtypje aq shunë pasi që gjithmonë është paraqitur se nuk i bëhet vonë për kurgjë.

Por dalë nga dalë vërtetë kjo gjë që po zë vend, e kjo më së shumti u dëshmua në fotografinë e sotme me të cilën edhe e përmbylli këtë ditë me disa fjalë e të cilat ishin:

“Dola pak me k’to shoqet sot.. Moti pa u pa, hor u pata bo”.

Për më shumë, zbulojeni vet imazhin e postuar në vijim. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË