Në shikim të parë, mund të duken të ftohtë e të paarritshëm. Sidoqoftë, pamja gënjen, e njësoj edhe në rastin e personave që i përkasin këtyre dy shenjave të horoskopit.

Megjithëse personat e këtyre shenjave rrallëherë i thonë fjalët “të dua”, kjo nuk nënkupton se ata nuk kanë ndjenja për ju, por thjesht janë nga natyra më të mbyllur, transmeton Telegrafi.

Bricjapi
Të ftohtë dhe arrogantë – kjo është përshtypja që e krijon secili kur takohet për herë të parë me dikë që i përket shenjës së Bricjapit.

Në pamje të parë mund të duket se nuk kanë romancë fare, por kur janë vetëm me partnerin, situata ndryshon.

Për t’i shfaqur ndjenjat e tyre, personat e kësaj shenje zakonisht e bëjnë përmes veprimeve dhe dhuratave, ndërsa u merr kohë e gjatë për t’u ndjerë të lirë t’i thonë fjalët “të dua”.

Megjithëse mund t’i ndjejnë këto emocione, ata rrallëherë i shprehin emocionet e thella.

Luani
Edhe nëse keni kaluar muaj apo vite me një person që i përket shenjës së Luanit në horoskop, duhet ta keni parasysh se ai person e ka të vështirë ta shfaq anën romantike dhe anën e “dobët”.

Këtyre personave u pëlqen të duken se kanë autoritet dhe e krijojnë përshtypjen e një personi të fortë, gjë e cila i bën ata që rrallëherë t’i shfaqin emocionet.

Megjithëse Luani do të bëjë gjithçka për ju, duhet të prisni pak më gjatë derisa t’i dëgjoni fjalët “të dua”.

MUND TË JU PËLQEJNË