Shkatërruese, fiksuese, të pasigurta, pasionante, kjo mund të jetë fytyra e vërtetë e dashurive moderne.

Në ditët që po jetojmë mbase dashuria është më e lirë dhe çiftet i kanë gjërat më të thjeshta seç i kishin dikur. Gjithsesi, edhe ato kanë problemet me të cilat përballen çdo ditë.

Ndonjëherë mund t’ju duken komike, por në momentin që partneri/partnerja ju thotë këto shprehje me siguri mërziteni:

“Unë mendoj se të dua. Le të argëtohemi dhe e urrejmë njëri-tjetrin më vonë”.

“Çfarë ndjenjash ka mes nesh?

Ne kemi çfarë?”

“Të jesh vetëm nuk është aq keq. Të gjithë miqtë e mi pretendojnë se funksionon”.

“Më dhemb, por jam mësuar tashmë”.

“Ne asnjëherë nuk e deshëm këtë gjë.

Por, ne po e bëjmë”.

“Rregull lidhjeje: Sigurohuni që ju të jeni më i çuditshmi”.

“Vetëkujdesja është diçka e mirë. Ama, do ishte super nëse dikush do e bënte për mua”.

“Të jesh në një marrëdhënie është ta njohësh partnerin deri në atë pikë sa të mos e njohësh më”.

MUND TË JU PËLQEJNË