Një mërgimtari që nga Austria erdhi për pushime në Kosovë, me të arritur në vendlindje i ndodhi një e papritur.

Kjo e habiti tej mase mërgimtarin nga qyteti i Gjilanit, Musa Nezirin.

“Unë njëherë u habita, thash si është e mundshme kjo. Unë nuk kam të bëjë punë me socialin. U befasova dhe një here më erdh si nënçmim, dhe thash e kanë bërë ndonjë gabim te ndonjë të varfëri”, ka deklaruar Neziri për Klan Kosova.

Në rast se mërgimtari nuk do të paraqite rastin, rryma do t’i paguhej nga Ministria.

MUND TË JU PËLQEJNË