Për një kohë, të gjithë ishim sy e vesh kah Era Istrefi, e cila e nisi vrullshëm karrieren e saj, e madje me “Bon Bon”, u shndërrua në yll me përmasa ndërkombëtare, shkruan “Kosovarja”.

“Bon Bon”, ani pae plotësisht produksion vendor, bëri që këngëtarja të afrohet shumë me një publik tejet të gjërë. Kjo, dëshmoj që kënga e mirë, unike, arrin ti thyej kufinjët.

Pas këtij projekti në dukje mininal, por që theu rekorde, këngëtarja nënshkroj kontrata të rëndësishme dhe sjelli disa këngë e videoklipe, me të cilat synoj depërtimin serioz në arenën e muzikës botërore, shkruan “Kosovarja”.

Edhe stili i këngëtares ka qenë e është shumë i diskutuar. Era, është mjaftë avangarde dhe kjo po shndërrohet në pikën e saj të fortë.

Po, taka si të saj, a keni parë ndonjëherë?

MUND TË JU PËLQEJNË