Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura.

Gjetja e puzzles dhe kuize të reja, online ose në revista, është një nga gjërat e mia të preferuara.

Kush e di? Ndoshta mënyra se si teknologjia bën çdo gjë të lehtë në ditët tona, na detyron të përpiqemi të gjejmë mënyra të reja për të mbajtur trurin tonë në formë. Është e rëndësishme për të ushtruar mendjen shpesh.

Kuizet, lojërat, sudoku, fjalëkryqe, iluzionet optike dhe problemet e matematikës janë mënyra për të arritur atë.
Kjo fotografi është e mbushur me gjashtë, si dhe disa 8 të fshehura.

Përgjigja e saktë është 8, ka tetë 8 në foto ! 7 prej tyre janë në mes të gjashtë.

 

MUND TË JU PËLQEJNË