Teuta Krasniqi edhe kur nuk ka ndonjë projekt, edhe kur muk shfaqet në ekran, sërish është në mendjen e publikut të gjërë, shkruan “Kosovarja”.

Teuta është nënë dhe bashkëshorte shumë e përkushtuar, e këtë e thonë të gjithë ata që e njohin nga afër Teuten, që është një nga personazhet më të afirmuar publik.

“Nuk mund ta mbivlerësoj veten, por në asnjë mënyrë as ta nënvlerësoj rolin tim si nënë, sepse jam shumë e përkushtuar në këtë aspekt, madje shpesh marr shumë kritika nga të afërmit që e teproj me kujdes, nga edukimi, mënyra e të ushqyerit e deri te pastërtia jam shumë e përkushtuar”, ka thënë Teuta Krasniqi, transmeton “Kosovarja”.

Teuta, nuk është më keq as në rolin si bashkëshorte. Ajo, ka arritur ta bëjë shumë të lumtur Adonisin./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË