Lum Salihu është djali i vogël i këngëtares së njohur Shyhrete Behluli, i cili disa herë është komentuar për pasionin e tij të madh për veturat, shkruan “Kosovarja”.

Lumi, nuk shihet shpesh dhe nuk është përditë duke u komentuar në media. Ai, nuk jep edhe aq material.

Lum Salihu nuk është as nga ata fëmijë të të njohurish që shpenzojnë shumë kohë në
Rrjete sociale, madje llogaria e tij nuk është edhe aq e ndjekur.

Por, Lumi nuk ka lënë pa e uruar nipin e tij, Matinin, i cili sapo ka mbushur 2 vjeç. Lumi e quan Matinin “King”, pra mbret, shkruan “Kosovarja”.

MUND TË JU PËLQEJNË