Edhe në botë shpesh është komentuar dhe krahasuar pamja dhe gjendja e shumë personaliteteve të cilët kanë bërë ndërhyrje.

Mania për t’u dukur edhe më bukur se aq, i ka nxjerr më të shëmtuar dhe me pamje shumë të frikshme dhe me një ndryshim të pa imagjinueshëm.

Është edhe Adelina ku e ka tepruar me volumin e buzëve dhe mollzave ku nuk duket aspak mirë, ajo ishte shumë e bukur natyrale, mund ta shihni motrën e vogël të këngëtares po identike ishte.

Në këto pamje të fundit nuk të lë për të dëshiruar aspak. /InfoKosova/

MUND TË JU PËLQEJNË