E njohim si një femër të guximshme, e që çdo herë përmes këngëve të saj ka përcjell secilën herë diçka të re, shkruan Kosovarja.

Bëhet fjalë për Dafina Zeqirin, e cila kohët e fundit është mjaft aktive me projekte të shumta muzikore.

E kemi menduar si një femër që çfarëdo që bën rrjedh nga origjinaliteti saj.

Edhe pse, është e natyrshme që shpesh herë vip- at , të hasin në të njëjtin stil të veshjes.

Por, Dafina në imazhin e fundit na ka befasuar, si i erdhi dita që të mbes për të kopjuar Rinën dhe Taynën, duke mbuluar edhe ajo fytyrën me një maskë rrjetë.

Kujtojmë se ishte Rina Balaj, ajo e cila e para u pa në një klip të saj me një mask rrjet të zezë, nuk vonoi diçka të ngjashme bëri pastaj Tayna, e krejt në fund tash edhe Dafina.

Pse vallë, iu harxhuan të gjitha idetë? A nuk gjeti diçka tjetër, pos të kopjoj dy këngëtare që sapo kanë hyrë në tregun muzikor?

Ah, moj Dafi kështu nuk të ka hije./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË