Të gjithë çiftet e dinë sesa lënduese mund të jenë zënkat me të dashurin. Ndonjëherë është e lodhshme pjesa pas zënkës: Si të pajtohemi?

Nëse gabimi që ai ka bërë është i falshëm, atëherë ka vend për pajtim. Mirëpo, si të pajtoheni, pasi asnjëri nuk preferon ta ulë hundën për të kërkuar falje?

Shkruajini sikur asgjë nuk ka ndodhur
Ndonjëherë kjo është zgjidhja më e mirë. Lereni pas zënkën dhe pretendoni sikur asgjë nuk ka ndodhur. Mbase edhe ai reagon njësoj dhe lihet pas sherri.

Dilni me miqtë
Të qenit me persona të tjerë ju ndihmon. Pse? Ju nuk do të donit që ata të kuptonin se mesh jush ka pasur një sherr, prandaj “shtireni” sikur gjërat janë në rregull. Mirëpo, teksa qëndroni si normalisht, mund të pajtoheni pa e kuptuar.

Thuani më fal
Mbase nuk e përdorni shpesh, por kjo fjalë ka fuqi magjike, shkruan class.al. “Më fal, nuk e përsëris më këtë gabim” (njësoj si fëmijët) mund të funksionojë.

Shprehini dashurinë dhe bëni shaka
Askush nuk mund të rezistojë përpara dashurisë dhe humorit. Kur zënka nuk ka

MUND TË JU PËLQEJNË