Të qenurit prap bashkë me partnerin tuaj mundet të jetë kënaqësi, emocion dhe pasion.

Por kur dëshironi të t’i thoni partnerit tuaj se ju mungon atëherë duhet t’i shkruani.

Kur merrni guximin t’i shkruani e para duhet të keni parasysh mënyrën se si shkruani dhe çka shkruani pos fjalës “më mungon”.

Për t’i lënë përshtypje ish-partnerit tuaj sërish duhet t’i dërgoni një fotografi ku ka ndonjë imazh të ndonjë çifti.

Pos këtyre preferohet t’i shkruani ndonjë tekst të këngëve dhe të filmave, me anë të shkrimeve dhe imazheve të duhura do të ktheni dhe do fitoni zemrën e tij sërish.

MUND TË JU PËLQEJNË