Janë disa gjëra specifike që femrat pëlqejnë shumë te një mashkull.

Ekspertët i kanë renditur më kryesoret, prandaj meshkuj përpiquni të realizoni disa prej tyre.

1. Lëreni të lirë
Edhe pse tingëllon keq, sërish nuk duhet t’i ushtroni presion, sepse meshkujt e urrejnë një gjë të tillë. Duhet të tregoheni të mirëkuptueshme dhe të filloni t’i fitoni besimin. Një femër e zgjuar duhet të jetë e qetë për mashkullin e saj, sepse duke xhelozuar nuk do fitojë asgjë. Sipas intv.al, besimi është themeli kryesorë për të ndërtuar një lidhje të qëndrueshme.

2. Mos bëni si perfekte
Femrat duan të duken sa më perfekte në sytë e një mashkulli, por harrojnë se i prishin punë vetes duke vepruar në këtë mënyrë. Duke treguar karakterin tuaj, ai që pëlqeni më shumë do ju vlerësojë. Meshkujt do e kuptojnë se kush jeni dhe do mërziten nga shtirja juaj. Duhet të jeni sa më të vërteta.

3. Mos rrini të heshtura nëse e pëlqeni
Disa femra preferojnë të heshtin dhe mos t’i japin ndonjë shenjë këtij mashkulli se i pëlqen. Duke vepruar në këtë mënyrë, ai nuk do i kuptojë ndjenjat tuaja dhe do e humbisni. Mos hezitoni të shprehni atë që ndjeni sepse më pas do jetë vonë.

4. Kujdesuni për pamjen e jashtme
Pamja e jashtme ka shumë rëndësi, pasi në rradhë të parë tregon respektin që ju keni ndaj vetes suaj, e më pas vjen mashkulli që ju pëlqeni. Femra, mos e harroni këtë gjë.

MUND TË JU PËLQEJNË