Parfumet janë pjesë e aksesoreve të bukurisë dhe pjesë e ditës të pothuajse çdo personi. Mirëpo jo të gjithë arrijnë të dallojnë një parfum fals nga një origjinalë dhe shpesh bëhen viktima të tregtarëve, që e sheshin.

Nuk është për tu habitur fakti se sado shtrenjtë të jetë blerë parfumi, ai mund të jetë sërish i falsikuar. Ja disa mënyra për të kuptuar nëse parfumi është origjinal.

Shikoni qesen mbështjellëse.
Parfumi autentik mbështillet me një qese celofan paksa të trashë dhe qëndron e puthitur mirë pas kutisë, ndërsa ai fals nuk është i puthitur
mirë dhe është më i hollë.

MUND TË JU PËLQEJNË