Problemi i kapsllëkut shfaqet shpesh dhe shumica e njerëzve pyesin vetën – “Mos kam mungesë të fibrave”? dhe shpesh herë kjo mund të jetë arsyeja.

Shumica e njerëzve thonë se zgjidhja e këtij problemi është që të hani sa më shumë fruta, për shkak përmbajtjes së mjaftueshme të fibrave, raporton “JustNaturallyhealthy”.

Shtoni dietës tuaj magnez, ndihmon shumë në jashtëqitje. Shumica prej njerëzve kanë mungesë të magnezit, andaj është mirë t’i kushtoni rëndësi këtij produkti, nëse keni problem me kapsllëk.

Shmangni ushqimet e shpejta dhe pijet e gazuara, janë ndër shkaktarët kryesor të kapsllëkut. Andaj, ndryshimi i dietës dhe kalimi në një dietë më të shëndetshme do shihni se do të ketë rezultat për rregullimin e këtij problemi.

MUND TË JU PËLQEJNË