Këngëtarja Tuna Sejdi sot feston ditëlindjen.

E lindur në vitin 1985, ajo mbushë 34 pranvera, për shënimin e të cilave është përkujdesur bashkëshorti, Patrisi.

Ky i fundit ka ndarë një video nga befasia e përgatitur për Tunën, me t’u zgjuar ditën e sotme nga gjumi.

Patrisi ka mbushur dhomën me përplot balona dhe numrin 34 në mes teksa ka pasur një urim të bukur për personin e zemrës.

Edhe 100, Tuna!

MUND TË JU PËLQEJNË