Këngëtari Sinan Vllasaliu këto ditë u vu plotësisht në qendër të vëmendjes për shkak të një deklarate që lidhej me Serbinë, shkruan “Kosovarja”.

Opinioni i tij u interpretua sipas qejfit të gjithë secilit dhe u shfrytëzua pafundësisht për sensacion dhe klikime.

Këngëtari i njohur, një ndër zërat më të mirë të muzikës në vend, pak kohë më parë kishte deklaruar se pas luftës, shqiptarët e Kosovës janë çliruar në të gjitha aspektet, e më së shumti shpirtërisht, shkruan “Kosovarja”.

Vllasaliu ka shprehur kënaqësinë e tij për ecjen përpara të shqiptarëve, duke shtuar se brezat e rijnë do të ecin edhe më shumë e të na bëjnë krenar./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË