Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi dhe kreu i PDK-së, Kadri Veseli duket se keto ditë janë tejet te ngarkuar me agjenden politike, por si duket bashkëshortet e tyre nuk e kanë mendjen te politika dhe preokupimi i bashkeshoreve te tyre, ato sonte po shijojnë festën e dasmës se kanagjeqit të vajzes se deputetes se pdk, Sala Berisha Shala, raporton Kosova Post.

Nga kjo festë ku zonja e parë e shtetit, Lumnije Thaçi dhe bashkërshortja e Kadri Veselit, Violeta janë të ftuara speciale ne kete festë. Ato nuk hezitojnë edhe të vallzojnë dhe duken aq të thjeshta.

MUND TË JU PËLQEJNË