Familja e njohur shqiptare nga Prishtina, Sahatçiu, e që tash njihen si Ora, jetojnë dhe veprojnë në Londër tash e shumë vite.

Një nga yjet e familjes është padyshim Rita Ora e cila ka arritur suksese të mëdha në skenën muzikore ndërkombëtare.

Së fundmi në familjen e tyre ka festë, pasi që vëllau i Elenës dhe Ritës, djali i vetëm i Besnikut dhe Verës, Doni feston ditëlindjen e 22-të.

Ai ka marrë një urim të bukur nga nëna e tij Vera,e cila bashkangjitur me një fotografi të saj me Donin ka shkruar: “Urime ditëlindjen djali im i mirë, te dua dhe do të dua gjithmonë! Ti e bëre dashurinë të vërtetë, dhe gjithnjë do të kesh një vend të veçantë në zemrën time.
Dritë urime ditëlindja.” /IndeksOnline/

MUND TË JU PËLQEJNË