Pas shumë përgatitjeve sot fillon festa e Karnavalit Golden Eagle në Suharekë,ku të pranishmit mund të argëtohen me përformancat e mbi 20 grupeve pjesëmarrëse gjatë gjithë ditës.

Grupet qe do të marrin pjesë janë:”Baleti”,”Maskotat” Shoqëria Artistike “Jehona” ,Shoqëria Artistike “Koha”,Ansambli “Shota”,Artisti i rrugës”Karcocha”, “Mexico”,”Mirror Man”,banda frymore”Cesk Zadeja”,”Quest Style Crew” ,etj.Dhe kulmi I natës do te jetë koncerti nga Ronela Hajati e Majk.

Duke pasuar parasysh edicionin e parë të Karnavalin “Golden Eagle” vitin e kaluar ku pjesëmarrja e qytetareve ishte mjafte e madhe, në edicionin e ti të dytë sipas organizatorëve ky Karnaval pritet të ketë një pjesëmarrje masive nga qytetaret, pasi interesimi i qytetarëve për edicionin e dytë po behet çdo ditë edhe më i madhe.

MUND TË JU PËLQEJNË