Tashmë jemi mësuar që syri ynë ti shohë mediat në vendin tonë të shkruajnë dhe të flasin për Morena Tarakun.

Por, asnjëherë nuk kemi rastisur që ndonjë medie e huaj të mirret veçanërisht me të dhe të shkruajë për të bukurën Morenë, shkruan Kosovarja.

Si rrallë herë, janë mediat turke të cilat këtë radhë kanë bërë disa shkrime për të, duke i renditur lajmet dhe fotografitë më të bukura për të.

Siç merret vesh, tani Morena është bërë edhe pjesë e këtyre shkrimeve dhe mediave, e që nuk është aspak e lehtë të arrish këtu ku po e shohim tani atë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË