Stine ka treguar se a është apo jo në lidhje.

Stine së fundmi i ka dhënë fund lidhjes disa vjeçare me partneren me të cilën së bashku e kanë një vajzë.

Pas gjithë kësaj ndjekësve u ka interesuar ta dinë nëse ka filluar apo jo të shoqërohet ai me dikë.

Së fundmi Stine është treguar i hapur ku edhe u ka dhënë atyre mundësi që t’i bëjnë pyetje në Instagram. Njëra prej tyre ishte pikërisht se a është apo jo në lidhje dhe Stine ka befasuar me përgjigjen./Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË