Thonë që dashuria dhe dhembshuria e prindërve ndaj të gjithë fëmijëve është njësoj, shkruan “Kosovarja”.

Ama me kalimin e kohës në familjet shqiptare ‘autoriteti’ i fëmijëve në familje ndryshon, sidomos të vegjëlit janë më të llastuarit dhe kërkesat e dëshirat e tyre janë primare.

Kështu po del të jetë edhe në familjen e Shkurte Fejzës. Vajza e vogël e saj Agnesa, e cila tashmë është e njohur për publikun, është më e favorizuara në familje.

Si nga prindërit ashtu edhe nga motrat ajo ka mbështetjen për çdo gjë. Për të nuk kursehen as fjalët e mira e ledhatuese.

Së fundi Gresa ka publikuar një fotografi me Agnesën për të cilën ka fjalët më të mira. “Me zemren tem”, ka shkruar ajo në Instagram./Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË