Të gjithë e njohin Suzana Mushkolajn, disa për linjat elegante, të tjerë për punën si fotografe, e disa si nëna e Argjentina Ramosaj, shkruan “Kosovarja”.

Suzana, prej kohësh jeton në Holandë, madje i ka rritur edhe fëmijët atje.

Suzana Mushkolaj, u kthye për një kohë në Kosovë, ku ishte mjaftë aktive në jetën publike dhe realizoj disa projekte me rëndësi, shkruan “Kosovarja”.

Suzana, së fundi është rikthyer sërish në Holandë dhe po duket tejet bukur. Ajo, godet edhe nga largë.

MUND TË JU PËLQEJNË