Tayna ka arritur që brenda një kohe të shkurtër të ndërtonte një karrierë të suksesshme muzikore.

Por, repartistja së fundi ka ndierë nostalgji për kohën e fëmijërisë duke sjell për adhuruesit e saj disa fotografi nga ajo kohë.

Madje, ajo ka treguar se rrugën e këndimit e ka filluar që në moshën 5- vjeçare.

“Gjithmonë repere, këngëtare dhe duke bërë “twerk”, ka shkruar Tayna me shaka.

Ndryshe, Tayna sot është padyshim një prej artisteve më të kërkuara dhe më të njohura në vend.

MUND TË JU PËLQEJNË