Sa herë vjen me paraqitje të re e gjithë ajo çfarë pritet nga ajo janë provokimet dhe pozat.

Fjala është për reperen e njohur Taynën, e cila që nga fillimi i karrierës së saj ka ushqyer fansat e saj me paraqitje të tilla, shkruan Kosovarja.

Tayna jo vetëm që dhuron muzikë dhe performanca të shkëlqyeshme ngado që këmba e saj shkel, por edhe gëzon linja mjaft perfekte.

Vëmendjen më të madhe thuajse e rrëmben edhe përmes fizikut të mahnitshëm që ka, e që shumë shpesh di edhe të lërë pa fjalë.

Taynën e kemi të mjaft të kujdesshme edhe nëse flasim për realizimet e fotografive dhe të videove që sjell në faqen e saj.

Ajo gjithçka sakrifikon vetëm që të vijë bukur dhe të bëjë përshtypje të mira tek secili njeri.

Madje, ka raste kur mundohet të vijë pa frymë në mënyrë që të rezultojë edhe kështu e pranueshme.

Por, mesa duket në këtë pjesë nuk po i shkon fare të pranohet, sepse ka fansa të frikësohen nga kjo gjendje e saj, që pastaj të mos mbeten pa koncerte e performanca të saj. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË