Kur është fjala për provokime menjëherë na shkon mendja te rep artisja e re Tayna, pasi që me apo pa qëllim ajo iu ka marrë dorën dhe po ia arrin mjaft mirë.

Sa provokon me foto, sa me video sa edhe me përshkrime që iu hedh sipër postimeve. Me gjasë tani veç ka filluar ta shtoi dozën, shkruan “Kosovarja”.

Nuk kalon një postim që hedh e që nuk mediatizohet gjithandej. Ngjashëm ka ndodhur edhe me postimin e saj të fundit.

Përveç, pozës provokative që tani janë bërë të zakonshme për Taynën, vëmendje të madhe mori përshkrimi që i kishte vënë fotos:

“Jo valla s’po ta msheli,po po ta qeli se” ,ka shkruar rep artistja.

Nuk e dijmë se kujt i është drejtuar, por me siguri e marrë nga projekti i saj që po e përgatit./Kosovarja/.

 

MUND TË JU PËLQEJNË