Është ndër fytyrat më të popullarizuara dhe më të njohura në estradën tonë.

E kush tjetër përveç këngëtarja e njohur Gresa Behluli, e cila falë karrierës së saj dhe produktivitetit në muzikë ia ka dalur që të rezultojë çdo herë e suksesshme, shkruan Kosovarja.

Këngë të dëgjuara, bashkëpunime të shumta e përformancat e paharrueshme kanë bërë që Gresa të lërë gjurmë në secilën skenë që ka qenë prezente.

E përveç jetës së saj profesionale, është edhe jeta private e saj e cila interesohet jashtëzakonisht shumë nga të gjithë.

Veçanërisht, kjo gja iu është shtuar pas martesës së saj, ku çdo veprim i saj ngjall kureshtje dhe përbën lajm.

E, edhe sot ndodhi e njëjta, e cila pasi u pa në njërin nga kafenetë e prishtinës, zuri të lë hapësirë për një pikëpytje.

Te kush i mbeti mendja aq shumë, sa edhe në fotografi shihet e zhytur në mendime… /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË