Egzona Muqiqi është ndër emrat më të shtypur në rubrikën rozë.

Lajmet për të gjenden kudo, kjo pasi është reja e këngëtarëve më të mëdhenj në vend dhe hyn në listën më të ngushtë të nuseve të përmendura, shkruan Kosovarja.

Egzona, është ai tip i femrës që tërheq mediat dhe publikun edhe kur nuk bën asgjë, kjo falë përshtypjes që e ka krijuar që nga fillimi tek ata.

Tek kjo nuk kemi çfarë të shohim tjetër përveç jetës luksoze, veshjeve, markave, e udhëtimeve nga më të ndryshmet.

Së fundi, e kemi parë të jetë kthyer nga Turqia aty edhe ku u mbulua nga shpenzimet e tepërta, por duket se as ato nuk i mjaftuan, teksa mbeti e hutuar duke shikur kështu sikur ti ketë mbetur peng për ndonjë gjë. /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË