Për shkak të punimeve në rrjet, disa vende do të mbesin pa energji elektrike nesër dhe pasnesër.

Sipas këtij njoftimi bëhet e ditur se do të ketë ndalje të rrymës në Prizren, Deçan e Prishtinë

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prizren

1.TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet NS Dragashi, Dikanca, HC Eurokos dhe HC Orqusha

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) (Kodi:300360000; 30036002: 003;005;007;008;009;010) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV Eurokos HC-Dragash (Kodi: 30040001) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV TS 35/10 kV Dikanca (Kodi: 30037001;003;006) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

TS 35/10 kV TS 35/10 kV HC Orcusha (Kodi: 3005000) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë. rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, Afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc; fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhë; afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym I Sharrit, afariste:ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala. Rapqa e ulet, Rapqa e epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci Nalt, Rrenci, Ferma TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne; Frigofood si dhe HC “Dikanca”(G 1+G 2) dhe HC”Dikanca” G 3, fshati Brod dhe afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, HC Orcusha, fshatrat: Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radeshë dhe Rematex.

Arsyeja e ndërprerjes: Kompletimi i kthinës 35 kV.

07.08. 2019

Punime në projekte investive

Pejë

1.TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polanë, Poberxhë, Prilep, Rastavicë, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e konzollës në shtyllë të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.Nga TS 35/10kV Fushë -Kosova II do të ndërprehet:

LP 10kV Pozhegu (Kodi: 15018016) prej 11:00 deri në ora 11:30 dhe prej ores 16:30 deri në ora 17:00

TS 10/04kV Shpk ALC (Kodi: 15018016155) prej 11:30 deri në ora 16:30

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorit.

2.Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10 kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010) prej 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-energjetik.

MUND TË JU PËLQEJNË