6 persona të moshuar janë arrestuar pasiqë dyshohet se janë kapur duke kryer marrëdhenie  në një zonë pylli në Grace Richardson, të qytetit Fairfield.

The CT Post i ka identifikuar të arrestuarit: Daniel Dobbins, 67; Otto D. Williams, 62; Charles L. Ardito, 75; John Linartz, 62; Richard Butler, 82 dhe gruaja e tij Joyce Butler, 85 vjeçare, përcjell dailymail.

Në mesin e tyre ishin 5 burra dhe një grua, të cilët u arrestuan për prishje të qetësisë.

Dobbins and Linartz janë akuzzuar gjithashtu për sjellje të turpshme më publik.

Të gjithë të arrestuarit janë liruar dhe do të paraqiten nw gjykatë.

MUND TË JU PËLQEJNË