Të gjithë e dijmë se sa agjendë të ngjeshur kanë këngëtarët tanë në sezonën e verës.

Secili janë të angazhuar në ahengje e gëzime familjare, të cilët kujdesen që ti respektojnë dhe të krijojnë atmosferë të paharrueshme në natën e tyre të rëndësishme, shkruan Kosovarja.

Kur jemi te këta, padyshim që edhe Shkurte Fejza së bashku me vajzën e saj Gresën janë të tilla.

Ndonëse këndojnë bashkë dhe shihen ngado që shkojnë në krahët e njëra tjetrës, atëherë edhe në dasma i gjejmë ashtu.

Ato po i shohim çdo natë të angazhuara, duke bërë përshtypje jo vetëm për zërin melankolikë të tyre, por edhe për paraqitjet e tyre që arrijnë çdo herë të mahnitin publikun.

Meqë është kështu, edhe në natën e sotme nuk ndodhi më ndryshe.

Nënë e bijë po që ndriçuan sallën që pritet të performojnë.

E pastaj si mos të jenë kaq të dashura e të kërkuara.? /Kosovarja/

MUND TË JU PËLQEJNË