Një studim i fundit po thotë se në botën moderne, vëmendja e njeriut zvogëlohet, në fakt, thuhet se niveli i vëmendjes është më i vogël se ai i një peshku të kuq.

Këtë situatë mund ta ndryshoni dhe të praktikoni vigjilencën tuaj.

Shembull, ju mund të bëni teste të thjeshta, në mënyë që të kuptoni se sa aktive është mendja juaj.

E pra, përgjigja e saktë është 12 gjithsej./gazetametro.net

MUND TË JU PËLQEJNË