Është një ditë e bukur, me diell në fermë në foton më poshtë.

Një qengj i vogël, por asnjë dash, dhe shumë dele të bardha me gëzof kullosin në këtë kullotë, transmeton lajmi.net.

Por njëri prej tyre është ndryshe nga të tjerët.

Ka disa kafshë me ngjyrë të zezë në këtë foto, por delja e vërtetë e zezë e grupit është ajo që është në gjumë.

A mund ta gjeni atë?

Nëse jo, atëherë ja një ndihmesë për juve.

 

MUND TË JU PËLQEJNË