A e shihni këtë gotë si gjysmë të mbushur apo gjysmë të zbrazët?

Provojeni këtë test për të zbuluar më shumë për veten me anë të përgjigjeve:

1. Ju gjetët ca para në rrugë. Dhe po mendoni:

A: Sa me fat që jam.

B: Sa vëzhgues i mirë jam.

2. Pasi ndoqët një dietë strikte dhe humbët 10 kg, ju po mendoni:

A: Kjo dietë është shumë efektive, shpresoj të largoj edhe ca kilogramë;

B: Përkushtimi im më ka sjellë rezultate.

3. Ju jeni në një festë, dhe rastësisht u takuat me një simpati tuajën. Mendimet tuaja janë:

A: Fatmirësisht, vendosa të vij në këtë Party;

B: Thjesht isha në vendin dhe kohën e duhur;

4. Ju keni organizuar një piknik me miqtë tuaj, por koha është me shi, dhe po mendoni:

A: DO të duhet ta planifikoja më mirë;

B: Sa fat I keq. Herën tjetër çdo gjë do të jetë më mirë.

5. Ju keni fituar një kuiz. Dhe po mendoni:

A: Kam një memorie shumë të mirë;

B: Fatmirësisht, kuizi kishte pyetje të cilave ua dita përgjigjet;

6. Është fundi i muajit, dhe ju nuk keni para për ti paguar të gjitha faturat. Ju po mendoni:

A: Ishte një muaj i keq. Muajin tjetër çdo gjë do të jetë më mirë.

B: Nuk jam shumë i mirë në menaxhimin e parave.

Përgjigjet e juaja tregojnë këtë:

1.

A: Pesimizëm;

B: Optimizëm;

2.

A: Pesimizëm;

B: Optimizëm;

3.

A: Optimizëm;

B: Pesimizëm;

4.

A:Pesimizëm;

B: Optimizëm;

5.

A: Optimizëm;

B: Pesimizëm;

6.

A: Optimizëm;

B: Pesimizëm.

MUND TË JU PËLQEJNË