Nëse jeni të apasionuar pas testeve, atëherë ky është një nga ata që nuk duhet humbur.

Test i thjeshtë që vjen nga Tibeti dhe që mund të zbulojë personalitetin tonë vetëm me anë të 3 pyetjeve.

Nëse nuk besoni në rezultatin e testit, atëherë ia vlen të “shpenzoni” pak nga koha juaj vetëm për t’u argëtuar.

Jeni gati? Atëherë merrni letër dhe laps dhe përgjigjuni 3 pyetjeve:

Ps: Nuk lejohet leximi i përgjigjeve pa iu përgjigjur pyetjeve, testi nuk do të kishte vlerën e duhur.

1)Radhisni 5 kafshët e mëposhtme (shkruaji në një letër) nga niveli i rëndësisë dhe pëlqimit që keni për to:

LOPA

TIGRI

CJAPI

KALI

DERRKUCI

2)Përshkruaj me një epitet:

(Secilin element të mëposhtëm, etiketojeni me një epitet që sipas jush i përshtatet)

QENI

MACJA

MIU

FILXHAN ME KAFE

DETI

3)Përshtat ngjyrat me një person

(Përbri çdo ngjyre vendosni emrin e një personi të rëndësishëm të jetës tuaj)

E VERDHË

PORTOKALLI

E KUQE

E BARDHË

JESHILE

REZULTATI I TESTIT

Interpreto përgjigjet e mësipërme:

1 – Renditja e kafshëve paraqet prioritetet tuaja në jetë

Lopa: Përfaqëson karrierën tuaj profesionale

Tigri: Përfaqëson egon dhe krenarinë tuaj

Cjapi: Përfaqëson njeriun që dashuron

Kali: Përfaqëson familjen tuaj

Derrkuci: Përfaqëson paratë dhe të mirat materiale

2) Epitetet që keni zgjedhur u referohen disa aspekteve të jetës suaj

Përshkrimi i qenit, përfaqëson personalitetin tuaj

Përshkrimi i maces, përfaqëson personalitetin e partnerit tuaj

Përshkrimi i miut, i korrespondon personalitetit të armiqve tuaj

Përshkrimi i filxhanit me kafe, është interpretimi që ju i bëni seksit dhe pasionit

Përshkrimi i detit, përfaqëson çka mendoni për jetën tuaj

3) Ngjyrat përshkruajnë atë çka përfaqëson personi që keni shkruar përbri tyre

E VERDHË: Përfaqëson një person që ka lënë shumë gjurmë në jetën tuaj

PORTOKALLI: Përfaqëson një mik të vërtetë, një njeri të besuar

E KUQE: Përfaqëson një person që admiron apo që dëshiron

E BARDHË: Përfaqëson shpritin tuaj binjak apo një person me të cilin identifikoheni

JESHILE: Përfaqëson një person që ju dhuron shumë energji, ku gjeni qetësi në rast nevoje.

MUND TË JU PËLQEJNË