Sinan Vllasaliu ka fjalë me të vërtetë të mëdha për Teutën.

Ai nuk jep shumë shpesh intervista, e aq më pak të flasë për bashkëshorten dhe jetën në familjen e tij.

Por, në intervistën për Sevenbizz, këngëtari Sinan Vllasaliu ka zgjedhur të tregojë se si është jeta e tij larg kamerave dhe fokusit të publikut.

Sinani ka treguar se çfarë mendon për lajmet që po bëhen rreth tij dhe sidomos për gruan e tij, ndërsa tregon për vednimin e saj për të qëndruar jashtë syrit të publikut:

MUND TË JU PËLQEJNË