Njerëzit që janë shumë të urtë ka të ngjarë të refuzohen nga gjinia e kundërt.

Super-inteligjenca nuk është vetëm ajo që duan gratë moderne, pohojnë hulumtuesit.

Por nuk janë të bllokuar nga gratë që janë jashtëzakonisht të mençura.

Shkencëtarët u kërkonin qindra të rriturve atë që ata tërhiqen nga një partner i mundshëm, transmeton lajmi.net.

Ata vlerësuan katër cilësi – pamje të mira, zgjuarsi, dashamirësi dhe duke qenë i lehtë.

Gratë poashtu pëlqejnë edhe burrat që janë mirë të arsimuar, sepse pranë tyre ato ndihen më të sigurta në të ardhmen.

MUND TË JU PËLQEJNË