Këngëtarja shkupjane Tuna Sejdiu mbahet mend për hitin e saj “Piroman” ku bashkë me të solli edhe shpirtin shpërthyes që i reflektoi që nga kënga e parë.

Konsiderohet si këngëtarja më e guximshme dhe më e veçantë, çdo herë ka buruar origjinalitet prej saj, shkruan “Kosovarja”.

Edhe pse me një jetë të suksesshme kohë pas kohe me skandale ajo prapë se prapë vazhdoi të jetë e fuqishme deri më sot.

Gjithcka siç duket ndryshoi, më Tuna nuk po i beson askujt pos vetes.

Ani pse me një gotë verë përpara dhe pozitën e zënë kështu, sikur don të tregojë se është e lodhur , e zhgënjyer , megjithatë ajo del me fytyrëë dominon sharmi i veçantë.

Thënë shkurt ashtu siç po thotë edhe vetë Tuna po relekton më së miri kur flet me veten , por dhe kjo foto këtu po flet vet, sikur që thuhet – aq sa njëmijë fjalë./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË