Altuna Sejdiu është këngëtarja e cila çdo herë gjenë, bën diçka për të na befasuar.

Edhe së fundmi me një foto nga pushimet, këngëtarja na ka habitur me pamjen e saj në fytyrë, shkruan “Kosovarja”.

E krejt kjo mbase se është pa grim, pasi që jemi ëmsuar që në secilën foto ta shohim të kuruar dhe të mbushur full photoshop.

Aq ndryshe duket saqë na ngrit dilemat në është Tuna apo dikush tjetër.

Si kështu moj Tunë, për pak as që të njohëm./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË