Tuna Sejdiu është larg prej Patrisit, e kjo gjë po e bën atë të ketë shumë mall për bashkëshortin.

Së fundi, Patrisi publikoi një video në veturë ku shfaqet duke dëgjuar hitet e Tunës.

Këngëtarja e ripostoi atë video në Instagram dhe shkroi “Më mungon”.

Kujtojmë se pas suksesit me albumin “Fortuna”, Tuna po punon për finalizimin e projekteve të reja.

MUND TË JU PËLQEJNË