Tiani është rritur shumë shpejtë.

Këngëtarja Tuna Sejdi dhe muzikanti Patris Berisha janë duke e shijuar çdo moment të rritjes së djalit të tyre Tianit.

Në llogaritë e tyre në rrjete sociale, të dy ndajnë shpesh fotografi me të dhe shihet se po rritet shumë shpejtë.

Ishte Tuna ajo e cila së fundmi i ka publikuar disa foto të tij dhe në to shihet se Tiani po rritet shumë shpejtë dhe u ka ngjarë të dy prindërve ngapak./Lajmi.net/

MUND TË JU PËLQEJNË