Tuna pa Patrisin dhe pa djalin e saj Tianin ka vendosur të kaloj disa ditë pushimi.

Çdo moment atje ajo po e ndan me fansat në Instagramin e saj.

Tuna ka zgjedhur ishullin Mauritius, në të cilin tash e sa ditë po relaksohet larg aktiviteteve të përditshme.

Ndërsa video e fundit që e ka postuar ka treguar edhe disa nga mrekullitë që ka ky vend. Por padyshim ajo duket shumë seksi.

MUND TË JU PËLQEJNË