“Azra”, nuk po martohet.

Sipas aktores, unaza që ajo e mban nuk ka asnjë domethënie.

Alina Boz, aktorja e njohur e serialit “Mos ma lësho dorën” është pjesë e pandashme e mediave roze në Turqi.

Së fundmi, për të është shkruar shumë se ajo këtë vit do të martohet me partnerin e saj, Mithat Can Ozer.

Gjtihçka filloi nga momenti kur aktorja filloi ta mbante një unazë në gishtin e fejesës.

Mirëpo, “Azra” të gjitha këto i ka mohuar ajo ka thënë se lajmet rreth martesës nuk janë aspak të vërteta dhe gjithashtu unaza që ajo po mban, është thjesht një unazë pa ndonjë domethënie të veçantë.

MUND TË JU PËLQEJNË