Si çdo i famshëm tjetër, edhe Afrona Dika pas martesës po zgjon akoma kureshtje më të madhe. Kjo për faktin se publiku është i etur të dijë se si po i ecën jeta më pas.

Afrona dhe Blero momentalisht janë duke jetuar larg njëri-tjetrit, për shkak të angazhimeve të të dy palëve, Afronës si modele e Bleros si këngëtar, shkruan “Kosovarja”.

E meqë publiku është në pritje të gjërave të reja nga ana e artistëve, ata kanë vënë re se Afrona më gjasë pas martesës ka shtuar disa kilogramë.

Duke qenë modele e duke e ditur se brumërat të bëjnë të shtosh peshë, Afrona nuk mundet t’iu rezistojë picave.

Por, Blero si do e ketë më në qejf Afronën?./Kosovarja/.

MUND TË JU PËLQEJNË