Ëndrrat do të jenë më të bukura dhe gjumi edhe më i qetë nëse do të respektoni këtë lloj diete pas orës 9 të darkës.

Këto janë ushqimet që nuk duhet t’i hani pas orës 9 të darkës për arsye së ndikojnë në qëndrimin zgjuar për një kohë të gjatë.

Sipas dietologëve, nëse jeni të fiksuar pas humbjes maksimale të yndyrës, përqendrimi duhet të jetë më i madh te këto ushqime që hani pas orës 9.

Ushqimet e mëposhtme rekomandohen të mos konsumohen pas orës 9 të darkës.

Oriz

Speca

Çokollatë

Pasta

Pica

Selino

Mish i kuq

Qumësht

Luleshtrydhe

MUND TË JU PËLQEJNË